Sunday, June 30, 2013

Stora handelssystem? 200 Pips en vecka - publicera kvalitetsinnehåll...

till att börja med vill vi göra något helt klart - det är inte viktigt hur många kärnor du lyckas göra dag i dag ut. Det viktigaste är hur du göra dessa kärnor. Och med detta menar vi inte att det spelar roll vad marknaden du handel, vid vilken tid du handlar, hur ofta du handlar, hur stor din handel balans är, etc. Nej, det är mycket mer rakt fram än.



De nya till handel regelbundet få roped försäljning och reklammaterial hype med rubriker som 100 Pips en dag, 500 kärnor i veckan, etc. Hype illustrerar regelbundet oändliga framgångsrika affärer, "oönskad" vittnesmål, förfalskade handel historia tillsammans med inget slut på Vacklandet av tredje part bara intresserad av egen sko.



Vi inte säger att alla dem som säljer system gör detta men det finns många som gör. Men även om vi kan lita på den lockande rubriker vi behöver bara en primär fråga och tillämpa vissa rudimentära matematik för att berätta en hel del mer av vad vi verkligen behöver veta.



Nedan har vi identifierat två hypotetiska Trading System, men de kan lika gärna vara riktiga. Både handel kabel (GBPUSD) och är enkel en gång en dag Set & Glöm Trading System. Vilken skulle du välja?



System 1 - 500 pips per vecka



så, bara följa denna strategi, handel på bara £1 en punkt och ta hem £500 per vecka eller £2.000 per månad. Imponerande nog, tills vi har vår primära fråga:



- vad är Risk: belöningen per handeln?



2 System fungerar på följande sätt. Riskerar du 2.000 Pips på varje handel för att göra 500, en enorm Risk: belöning av 4:1. Det är det enda svaret vi behöver.



Nu, vi översätter detta till faktiska pengar, det är relativt lätt.



Att göra £500 per vecka (baserat på rubriken hävdar 500 kärnor) får vi risken £2.000 på varje handel. Med industrin standard riskprofil 2% per trade som innebär att vi kräver en start kontosaldo £ 100.000.



System 2 - 200 pips en månad



endast 200 Pips per månad! Låter lite menar uthärda i sinne System 1 returnerar 2.000 Pips per månad (10 gånger mer). Dock System 2 har en Risk: belöning per handel 1:2, riskerar 20 Pips per handel för att göra 40.



Att jämföra äpplen med äpplen låt oss anta att den faktiska £2.000 en månad på £1 en punkt som nämnts tidigare System 1 fungerar och levererar 2.000 pips per månad,.



För System 2 att returnera detta samma belopp varje månad, vi måste dela upp £2.000 av 200, antalet kärnor som gjorde varje månad. Detta innebär att vi måste handla på £10 per Pip därmed riskera £200 per handeln.



Så som produkt är bättre



svaret är sannolikt redan uppenbara men några grundläggande matematik gör det klart.



Att använda System 1 vi har tidigare arbetat ut att vi behöver en start kontosaldo £ 100.000. Riskerar vi 2% per handel, £2.000 att göra £500 per vecka eller, £2.000 per månad. En avkastning på 2% per månad.



2 System riskerar £200 (£10 per Pip) per handeln så baseras på 2% risk per handeln detta innebär att vi behöver en start konto balans för bara £10.000. Om vi dra bort våra 200 Pips varje månad som det motsvarar samma tillbaka som System 1 (£2.000) men i detta fall undersöker vi en 20% avkastning per månad, i förhållande till vår start kontosaldo.



Inte säker ännu? Det finns en ytterligare lite matematik du kan göra för att kontrollera giltigheten av en strategi. Vad händer om jag har 5 förlorare i rad, ja, det är mycket möjligt. Tja, med System 1 kommer att vi sluta med en £10.000 kreditutnyttjande, med System 2, bara £1,000. I båda fallen motsvarar detta 10% av våra kontosaldo.







Sammanfattning vi uppmärksamma klokt denna enkla formel medan genomför alla våra Trading system och Signal service recensioner. I själva verket ibland, har vi valt att inte fortsätta med en översyn efter utföra dessa enkla summor. Vi anser att varje näringsidkare, särskilt personer som är nya till handel, anta en jämförbar rutin.< br klass = "klar" / >

No comments:

Post a Comment