Sunday, June 30, 2013

Hur bedriva framgångsrik handel Mini terminskontrakt

kan en person med begränsade medel, säger ett par tusen dollar, handla råvaror? Med ett ord, ja.



Du behöver $20.000, eller ens $5,000, att vara en framgångsrik handelsvara handlare. De mini terminskontrakt avsedda att fylla det gap som finns mellan storspelare stora kontona och de som bara har ett par tusen dollar att investera.



Nya handlare säger bo från mini-terminer eftersom det inte är tillräckligt kontrakt handlas och du kan förlora alla dina pengar. Det uttalandet är sant, och gäller till handel standard handelsvara kontrakt samt, om du ta ett dopp mitt i utan första lära din båt.

Mini futures ger utmärkta möjligheter till handel för små handel konton.



Det krävs inte ett geni för handel att göra pengar handel mini råvaror, bara lite sunt förnuft och tålamod. Det finns inget mystiskt om handel råvaror eller finns det några stora hemligheter till handel.



Standard och mini futures kontrakt diagram ser alla mest identiska.



Stort skillnaden är volymen av kontrakt som handlas är mycket mindre som ett standard terminskontrakt. Det bör noteras att standardstorlek kontrakt diagram kan användas att hitta affärer för Mini Futures marknaden helt enkelt eftersom mini-futures, för alla praktiska ändamål, spegla kontrakt som standard storlek.



För närvarande finns fyra grupper av terminskontrakt att handel mini kontrakt.



Ett jordbruk. Lång sikt handel



1.Wheat



2.Corn



3.Soybeans



B valutor. Extremt riskfyllt



1. Euro FX mini



2. Japanska Yen mini



C ädla metaller. Extremt riskfyllt



1. NY guld mini



2. NY Silver mini



D index. Extremt riskfyllt



1. Nasdaq 100



2. Russell 2000 emini



3.S&P 500 emini



en ny aktör bör hålla sig till den första kategorin att lära sig det korrekta sättet att handla råvaror. Det finns fortfarande en risk i majs, vete och sojabönor marknader men det reduceras en hel del med mini kontrakt. De andra tre kategorierna har mini kontrakt. De kan dock vara extremt volatila och utplåna en handel konto i ett hjärtslag.



Trading mini terminskontrakt kan ge nya handlare en chans att få erfarenhet samtidigt som man bygger förtroende och pengar på fantastiska vinster på terminsmarknaden. Det tar inte en mindre förmögenhet att lära sig att handla råvaror.



Nuvarande marginalen (performance bond) krävs för ett mini vete kontrakt är $400. En punkt (Cent) på en mini sojabönor kontrakt = $10. Med rätt pengar förvaltning kan en ny aktör långsamt bygga deras handel konto och samtidigt lära sig hantverket av terminshandel.



Det finns förmögenheter görs av handelsvara handlare (spekulanter) varje år. Det bästa med att vara en handelsvara handlare är det ingen spelar roll om marknaden går upp eller ner. Du kan tjäna pengar även om ekonomin är i en recession.



Över natten förmögenheter är mycket ovanligt att icke-existerande i råvaruhandel.



Men du måste förstå perfekt avslut inte händer varje dag och det kommer att ta lite erfarenhet att upptäcka dem. Mr Larry Williams, en erkänd handel yrkesverksamma, gjorde ett uttalande "du behöver inte ta varje handel. bara de vinnande. " Tålamod är en av de viktigaste ingredienserna i framgångsrik handel.



Det är tuffa sitter på händerna och inte hoppa på varje handel men det lönar sig i längden.



Alltid komma ihåg. Råvaruhandel är en mycket riskfylld. Den första regeln för en framgångsrik handelsvara handlare är planera din handel! Handla din Plan!
< br klass = "klar" / >

No comments:

Post a Comment