Thursday, June 27, 2013

Missbrukare på aktiemarknaden - Andi B. Article författare

vad gör den aktiemarknaden addicting? Lätt. Se svaret ovan.



Även om beståndet handel och spel har så många skillnader som de har gemensamma drag, jämförelsen är helt legitima. Både ta itu med att spela med pengar och både ta itu med riskerna. Både också har hopp och rädsla komponenter som ofta leder till missbruk.



Enligt Paul Ashe, ordförande i nationella rådet om spelproblem, mest spelande utförs i världen utförs i aktiemarknaden.



Den aktiv investeraren beroende av handel är lika stark som någon form av missbruk. Liknande spel, kan aktivt investera vara utomordentligt spännande för investerare, som i sin tur ryckas genom att vinna.



Även medicinska studier bekräftar frisläppandet av den kemiska, dopamin, när du presenteras med möjlighet att en stigande lager. Kraftfull tjusningen av monetära belöningar leder till den överväldigande behov av att handla med aktier.



Det har visat genom brain imaging studier att den mänskliga hjärnan behandlar möjligheten till stora vinster på samma sätt som den beroendeframkallande naturen av spel, alkohol, droger och andra missbruk.



Så vad gör specifikt lager trading addicting? Skäl som faktiskt kan vara mycket mer och kan variera från person till person men följande kan anses sant med de flesta fall.



a.) kontroll. Investerare uppskattar den kontroll de har över deras situation och frihet att fatta beslut för sig själva när det gäller handel och köpa aktier.

b.) spänning. Som spelande, ger handel en viss nivå av spänning genom att beslut och risker för att en god avkastning på investeringar. Mer risken de tar, större potential för vinst, större spänningen ger.

c.) lätt returen av vinst. Kasinospel, lotteri, lotteri dragningar ge människor ett snabbt och enkelt sätt att tjäna pengar med minimal ansträngning. Detta gäller för aktiehandel också.

d.) spel. Aktiva investerare ser handel som ett spel. Det har underhållningsvärde, ett sätt att passera tiden och komponenten att vinna och förlora.

e.) fortbestånd. Problemet med missbruk som spelande och aktiv handel är fallgropen om fortbestånd. Som investerare tjäna mer vinst med varje lager handel, uppmuntras ju mer de att fortsätta handel, och ibland investera mer och mer pengar. Och med varje förlust, det finns en önskan att vända förlusten genom att intensifiera deras handel.



Investera via börsen är ett bra sätt att växa din ekonomi. Men detta bör vara tillsammans med ansvar för att hålla dig i kolla innan du korsar linjen i missbruk.



Artikel av StockMarketManual.com

besök http://www.stockmarket.com/strategy/ för mer aktiemarknaden strategi, över 100 aktiemarknaden tips och mycket mer! < br klass = "klar" / >

No comments:

Post a Comment