Thursday, June 27, 2013

Handel i en björn marknad

när bestånden är hausse - det vill säga när priserna på beståndet marknaden i en stadig ökning - det är ganska lätt för alla att tjäna pengar på Wall Street. Studier har någon visat att i vissa typer av lätt-penningmarknaden, nybörjare gjorde bara och proffs när det gällde att plocka varma lager och skörda snabba vinster. Men veteranerna i aktiemarknaden spelet säger att det verkliga testet kommer när det finns en björn marknad och lagren falla i en allmän nedgång. De som kan tjäna pengar på dessa villkor kommer att få respekt för även de mest erfarna investerarna. Men att göra det kräver tålamod, forskning och disciplin.

Plocka rätt lager för de ekonomiska klimatet är dock inte omöjligt. Ett sätt att få ett grepp som bestånden kommer att utföra bästa under en björn marknad är att titta på den allmänna bilden av hur aktiemarknaden fungerar. Vanligtvis är tjur marknader perioder som också ser en stark tillverkningsindustri. Husen är byggda bilar tillverkas och varor som apparater och kläder flyger bort från hyllorna. De företag som tillverkar och säljer dessa konsument produkter gör bra, och de som köper deras lager att dela i den framgång driva aktiekurserna högre. Men när festen är över och inflationen sparkar i, vi börjar budget våra pengar. Försäljningsvolymen sjunker, och många fabriksarbetare befinner sig utan arbete som konsumenternas efterfrågan slappnar. Som löner stagnera, så gör inköp av högt prissatta objekt som bilar och bostäder, och detta bidrar till att påskynda minskningen av aktiemarknaden.

Men de som köper aktier som utför bra även i denna typ av lågkonjunkturen - de lager som kallas "recession-proof" lager - gör vanligtvis relativt väl, även under trög bear marknader. Vilka bestånd fortsätta att belöna aktieägarna i en recession? Generellt sett, de som är knutna till grundläggande grundläggande livsförnödenheter. Vi kan inte köpa designer jeans och sportbilar under en björn marknad, men vi fortfarande köpa eldningsolja och vi fortfarande använder el för att tända våra kontor och bostäder. Så klara nytta företag bestånd allmänt väl under bear marknader, liksom företag som säljer andra basvaror som bensin. Guld och silver och andra ädla metaller är också ett bra val för en säsong av svåra aktiemarknaden eftersom när människor är nervösa om framtiden för ekonomin, de tenderar att investera i saker av universellt värde, som guld. Det ger en känsla av säkerhet, för om allt annat misslyckas att locka konsumenter, guld kommer fortfarande glitter och anses vara en artikel av speciellt värde och betydelse. Och om du köper guld innan björnen marknaden uppsättningar i, du kan nog sälja den för en vinst när efterfrågan på det ökar.

Sammanfattningsvis bestånd som ger en känsla av stabilitet och säkerhet genom ägande av de grundläggande livsförnödenheter är vanligtvis en bra plats att investera under en björn marknad. Och köpa aktier där priserna har sjunkit till fynd priser är också en smart strategi. Många perfekt bra bestånd med underliggande värde och starkt resultat få dumpad när folk dra sina investeringar från aktiemarknaden en masse. De som patienten kan köpa dessa på grossist eller under grossistpriserna, och sedan titta på sina inköp stiga i värde när andra inser att dessa bestånd är bra köper. När börsen börjar klättra igen, de aktier som är undervärderade kommer att stiga snabbt och du kommer att vara kvar håller vinnare som du köpt till mycket rabatterade priser.

Vill ta reda på om buttefly fisk, copperband fjäril, copperband fisk, ponnyer, falabella ponny, ponny vård och annan information? Få tips från webbplatsen Intressanta djur.< br klass = "klar" / >

No comments:

Post a Comment