Tuesday, July 23, 2013

Alternativ handel handledning för investerare med Minimal kapital

detta alternativ handel handledning är tillägnad de investerare som just har börjat som har begränsad innebär att komma igång handel en göra ett anständigt liv på aktiemarknaden. Det tog mig lång tid att stapla upp scratch behövs för att börja handel alternativ men jag har hittat en genväg som hjälper dig att undvika att samma vänta.



Att införa den enklaste hög tillbaka alternativet runt

alla alternativ handel handledning skulle vara ofullständig om det inte nämnde en förenklad form av alternativ handel kallas binära alternativ handel. Inte alltför många investerare veta om denna form av investering men det är en mycket het marknad just nu för folk som inte vill vara fast med långa innehav perioden investeringar såsom aktier, obligationer, fonder, traditionella optionskontrakt och terminer. Du kan titta på webben för ett annat alternativ handel handledning om du vill veta om den vanliga formen av kontrakt handel. Detta alternativ handel handledning kommer att fokusera endast på binär alternativ handel.



Binära kontrakt förenkla val och resultat

binära kontrakt är, som namnet antyder, bipolära. Antingen väljer du "upp" sidan av växeln, eller den "ned" sidan. Du kanske tänker på det liknar något dubbelsidig val - ja eller nej, sant eller falskt, krona eller klave, på eller av. I det här fallet avser växeln binära upp eller ner rörelser i ett lager, valuta, eller index.



Hur det fungerar är det du eller jag eller någon investerare med en binära alternativ handel konto plockar en av de tillgängliga värdepapper till handel (inte alla värdepapper handlas... bara de högsta volymen värdepapper handlas detta sätt) och väljer hur mycket för att investera.



Små rörelser ger stora resultat utan farliga inflytande

verkligen fascinerande delen om denna typ av transaktionen är att det ingen spelar roll hur mycket beståndet flyttar... det enda som räknas är riktningen. Om den binära alternativ handel kontrakt för en 75% utbetalning på en upp rörelse en säkerhet på en $100 investeringar och beståndet är upp med bara en procent på förfallodagen av alternativet, får investeraren $175 ($100 investerat plus $75 vinst).



Så sammanfatta detta binära alternativ handel handledning: yrken kräver investerare att Välj bara hur mycket att investera, som säkerhet, och vilken riktning.



En annan alternativ handel handledning visar hur du startar binära alternativ handel med endast $100, med länkar till andra tutorials, scenarier och en demonstration video. < br klass = "klar" / >

Fördelar och nackdelar med kalla handel alternativ

  • det finns en låg risk inte som andra alternativ derivat såsom terminer. I allmänhet kan du bara förlora det belopp du har investerat och ingenting mer när du köper och alternativ kontrakt.
  • Alternativ tillåter dig att ha inflytande på din investering som effektivt tar kontroll över en underliggande tillgång för en liten kostnad för inköp av tillgången själv öden. Om du ska hålla alternativet tills dess utgångsdatum och det är i-the-money, skulle du få samma fördelar om du hade köpt de bestånd som alternativen kontrolleras.
  • Det är flexibelt. Det finns olika alternativ kombination du kan ta ut eftersom det finns en hel del alternativ lösenpriser och utgångsdatum. Plus, du kan skapa alternativ positioner samt köpa dem. Med rätt förutsättningar, kan du ibland ta en liten risk trading chans på grund av dessa variabler.
  • Samtal och sätta handel alternativ prissättning innebär olika komponenter, till exempel tidsvärde, sannolikhet, egenvärde och implicita volatiliteten. Varje av dessa avser förhållandet av alternativet pris till pris rörelser i den underliggande tillgången. Om du köper en köpoption med hög implicita volatiliteten och aktiekursen rör sig uppåt som förväntat, kan priset inte öka i enlighet. Det kan även vara densamma eller minska om komponenten IV i optionspriset sjunker. Det är viktigt för handlare att veta och förstå hur dessa olika komponenter påverkar optionsvärderingsmodell.
  • En av nackdelarna med samtal handel alternativ är det faktum att dess värde sönderfaller under de senaste 30 dagarna av sitt liv. Därför är det ibland mer lönsamt att vara på den sålda delen av ett optionsavtal eftersom tid förfall kommer att på din sida. Om du är spekulativa näringsidkare som köper samtal om stigande lager i hopp om att göra mer pengar då du skulle inte vill hålla det för alltför länge, bara några dagar på mest.